Eladó Családi ház, Isaszeg

#131100082

Eladó Családi ház

53 millió Ft

Isaszeg
Alapterület:
362 m2
Szobák száma:
nincs megadva
Állapot:
nincs megadva
Építési mód:
nincs megadva

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
1 086 m2

Isaszegen, kétgenerációs családi ház! Rendkívüli lehetőség!

Kiváló lehetőség, két generációnak, vagy befektetésnek! 
Isaszegen, csendes utcában, két külön bejáratú lakással igényes, újszerű CSALÁDI HÁZ eladó !

Rendkívüli ár/érték arány! 

Két nagyszerű otthon Isaszegen, a Gödöllői dombság, tavakkal tűzdelt vidékén, Budapesttől 35 percre. Tágas terek, egyedi megoldások!

Az 1086 m2-es telken összesen 243 m2-es lakóteret tartalmaz a két lakás. (151m2 a belső kétszintes, 92m2 a kisebb, földszinti kétszobás) 
A ház két külön oldaláról nyíló lakások, valamint azok előkertjei úgy helyezkednek el, hogy a két lakás lakói nem zavarják egymást még a kerti pihenés során sem. Az egyik lakás az udvarra néz, melyhez tetőtér is tartozik, a másik lakás utcai tájolású, ott a tetőtér még nem került beépítésre, ez egy további lehetőség a lakótér bővítésére.
A lakások helyiségeit a melléklet alaprajzok részletesen tartalmazzák.
A lakóterületen felül teraszok, nyári fedett pihenők is kialakításra kerültek, valamint a szuterénban található még egy fűthető garázs, és egy műhely is. További két autó kényelmes parkolását szolgálja a kertben külön felépített duplagarázs, így összesen három garázs áll rendelkezésre.
A két lakás összesen hat szobát tartalmaz, teljes duplakomfort, az ingatlan beépített területe teraszokkal, garázsokkal, műhellyel együtt nettó 362m2. 
Falazata kisméretű tömörtégla és ikersejt tégla.

Az eredeti családi ház 1956-ban épült, 1979-ben bővítésre került, majd több ütemben teljesen felújították jelenlegi tulajdonosai. 
Kiváló ízléssel, igényes anyagokkal nyúltak az ingatlanhoz, a nyílászárókat műanyagra cserélték (2006), a külső homlokzatra dryvit szigetelés került (2013-ban, 8 cm-es, északi oldalon 10 cm-es). A tetőre Dabas cserepeslemez héjalást tettek, teraszokat alakítottak ki. 
Az épület víz- és villanyvezetékeinek, valamint a fűtésrendszer teljes felújítása 2000-ben történt, de 2017-ben vásároltak egy DEFRO automata modern vegyes tüzelésű kazánt, melyben szénnel, pellettel, és fűrészporral egyaránt lehet tüzelni. 


KÖZMŰ: 
Víz, villany, gáz és csatorna bevezetve, fűtése jelenleg DEFRO automata modern vegyes tüzelésű kazán, de a kiszerelt gázkazán is rendelkezésre áll. 

ELHELYEZKEDÉS, KÖZLEKEDÉS, BEVÁSÁRLÁS:
Vasútállomás 17 perc gyalog, Tesco Supermarket kb. 1,3 km.

Vasút: A Budapest-Keleti Pályaudvar Isaszegről 35 perc alatt érhető el a Hatvani, és Gödöllői elővárosi vasúti vonalon. A járatok fél óránként közlekednek. 
Autóbusz: A VOLÁN egy-másfél, kétóránkénti járatával a Budapest, Őrs vezér téri megálló járattól függően 30-40 perc alatt érhető el. Gödöllőre a rendszeresen közlekedő autóbuszjárattal 20-25 percnyi időbe telik az út.
Gépjármű: Az M0-s körgyűrűre 10 percnyi autózással, az M3-as autópályára 15-20 perc, az M5 5-ös autópályára 30 perc alatt hajthatunk fel, míg a M7-es és M1-es bevezetőjére egy órába telik az út.
Budapest belvárosába 40 perc alatt bejuthatunk, Gödöllő központjába pedig 12 perc alatt átérhetünk személygépkocsival. 
Helyi buszjárat a vasúti közlekedéshez igazított menetrend szerint közlekedik, az iskolák érintésével a diákok szállítását is megoldja. 

LEHETŐSÉGEK:
1.CSOK igénybevétele használt lakásra.
2.Befektetésnek, bérbeadásra (egy, vagy mindkét lakás) is megfelelő lehet.

FEKVÉS, NÖVÉNYZET:
Rendezett kertvárosi környezetben, rendezett, parkosított kerttel, veteményes kerttel.
Nagyszerű otthonra lelhet ebben a házban!
____________________________________
Csak nálunk! Rugalmasak vagyunk a megtekintés szervezésében, hétvégén is megtekinthető, hívjon bizalommal! 
 

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése